VAN WIJNSTOK TOT TAFEL

De wijngaard

De oorsprong van onze producten

DE PERFECTE MIX

Bodem & Klimaat

Serlui wijngaarden zijn gelegen op unieke terroirs en worden beïnvloed door een gematigd klimaat. Door de combinatie van verschillende bodemtypes en de juiste blootstelling aan zonlicht worden de beste druiven geproduceerd voor onze heerlijke wijnen.

VOLLEDIGE PERFECTIE

De beste druiven

Serlui gebruikt alleen de beste druiven voor hun wijnen, zorgvuldig geselecteerd uit de wijngaarden van de beste wijnregio’s. De druiven worden met zorg en expertise verwerkt tot hoogwaardige wijnen met een uniek karakter.

ALLEEN GESPECIALISEERD IN

geselecteerde flessen

malbec-single

Malbec Select

Malbec Select” is een verfijnde en uitgebalanceerde wijn van Serlui, gemaakt van de beste Malbec-druiven uit de regio. Met een rijke smaak en aroma’s van donker fruit en kruiden, is dit een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een elegant glas wijn.

pinot-single

Pinot Grigio Select

Geniet van de verfrissende en delicate smaak van onze Pinot Grigio Select. Gemaakt van de beste Pinot Grigio druiven, geteeld onder ideale omstandigheden op onze wijngaarden. Deze wijn heeft een zachte en elegante structuur, met tonen van citrus en appel. Perfect als aperitief of als begeleider van visgerechten en salades. Bestel vandaag nog een fles en laat je smaakpapillen verrassen door de kwaliteit van Serlui.

zinfandel-single

White Zinfandel Select

“White Zinfandel Select” is een frisse en fruitige rosé wijn, gemaakt van de beste Zinfandel druiven. Deze wijn heeft een mooie zalmroze kleur en aroma’s van aardbeien, frambozen en perziken. Het heeft een zachte en soepele smaak met een verfrissende afdronk. Ideaal als aperitief of bij lichte maaltijden.

VAN WIJNSTOK TOT TAFEL

Wijngaard rondleidingen

Ga mee op reis met Serlui Wijnmakerij en ontdek hoe je favoriete drankje van zaad, naar wijnstok, naar tafel gaat en het hele proces dat betrokken is bij het koesteren van smaken, intensiteit en stijl.